• Dansk
    • English
    • German

Grupper/fester

 

Autentisk mødested

Tag hele familien eller nogle venner med til Danmarks ældste vandrerhjem, der ligger lige midt i den smukkeste danske natur. Der er mulighed for cykleture til Blåbjerg Plantage med masser af lyng og skov – eller Filsø med blikstille vand og fuglefløjt. I kan også gå til Vesterhavet for en sensommerdukkert eller vandre langs det vidunderlige hav. Endelig er der en super naturlegeplads næsten lige uden for døren, og dagen kan så sluttes af med fællessang ved klaveret og ild i pejsen; så bliver det vist ikke hyggeligere.

Udenfor sæsonen, der hedder juni, juli, august  kan vandrerhjemmet lejes til fester, familiekomsammen eller lejrskolelignende arrangementer.

Vandrerhjemmet kan lejes  f. eks en weekend (med eller uden fredag) og/eller hverdage derimellem.

 

Fester

Lejer har huset helt for sig selv og sine gæster, og der er køkkener til rådighed.  Middagen kan laves eller købes udefra, og i området ligger flere dinér transportable.

Vi har 40 sovepladser (køjesenge)

Vandrerhjemmet er med klassisk indretning med bænke og langborde, og derudover er der enkelte borde med stole til. Det kan blive nødvendigt, at I selv lejer borde og stole et andet sted, hvilket jeg kan være behjælpelig med at formidle.

Lejer rengører selv eller køber rengøring hos mig, og el afregnes efter måler. I vintermåneder må påregnes omkostninger til foropvarmning.

Ring eller mail for nærmere oplysninger.   Vi sender gerne skitser over husets indretning.

Grupper/lejrskole

Fra 9. September til 31. oktober og 1. april til 1. juni kan huset lejes af grupper, herunder lejrskoler.  Se informationer under “Fester”.

Ring eller mail for nærmere oplysninger.   Vi sender gerne skitser over husets indretning.


Fra 1. juni til 9. september kan små grupper leje sig ind i det omfang, det harmonerer med traditionelle vandrerhjemsgæster.

Ring eller mail for nærmere oplysninger.   Vi sender gerne skitser over husets indretning.